Aktiviti Terkini:๐‹๐€๐–๐€๐“๐€๐ ๐˜๐ ๐Œ๐„๐๐“๐„๐‘๐ˆ ๐ƒ๐ˆ ๐‰๐€๐๐€๐“๐€๐ ๐๐„๐‘๐ƒ๐€๐๐€ ๐Œ๐„๐๐“๐„๐‘๐ˆ (๐–๐ˆ๐‹๐€๐˜๐€๐‡ ๐๐„๐‘๐’๐„๐Š๐”๐“๐”๐€๐) ๐Š๐„ ๐Š๐€๐Œ๐๐Ž๐๐† ๐๐‡๐€๐‘๐”

YB Dr. Zaliha Mustafa, Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Wilayah Persekutuan) telah sudi meluangkan masa untuk melakukan lawatan kerja ke Perbadanan Pembangunan Kampong Bharu (PKB) untuk mendengar taklimat mengenai perkembangan terbaru PKB yang telah disampaikan oleh YBrs Dr. Amir Raslan bin Abu Bakar, Ketua Pegawai Eksekutif PKB.
YB Dr. Zaliha telah menekankan agar rancangan-rancangan pembangunan yang telah dirancang dapat direalisasikan pada tahun 2024 ini, dengan mengambil kira aspek sosial dan kesejahteraan komuniti serta mahu pembangunan di Kampong Bharu dijalankan secara tuntas dan mampan.
YB Dr. Zaliha juga telah melawat sekitar Kampong Bharu bagi melihat dengan lebih dekat isu-isu dan perkembangan projek pembangunan di Kampong Bharu.
Turut hadir bersama YB Menteri ke sesi lawatan, Encik Ramlee bin Yatim, Timbalan Ketua Pengarah (Perancangan & Pembangunan) serta pegawai DBKL dan Pejabat Menteri.
Turut mengiringi Ketua Pegawai Eksekutif PKB, Encik Shahrul Ezad bin Samsudin, Pengarah (Pengurusan & Komunikasi Korporat), Dr. Khairul Nizam bin Othman, Pengarah (Perancangan Pembangunan dan Ekonomi), serta pegawai PKB.